Sälja Guldarmband till Guldbrev?

Till skillnad från andra metaller så är guld en ädelmetall som inte åldras. Äger du ett eller fler guldarmband som du funderar på att sälja? Guldbrev köper guldarmband i alla olika former och kvalitéer. Oavsett om ditt guldarmband är i dåligt skick eller trasigt. De flesta Svenskar har mer guld hemma än vad de kan tro. Det kan vara begagnat guld som man inte använt på mycket länge eller kanske rent av skrotguld som bara ligger och samlar damm i byrålådan eller smyckesskrinet. För oss spelar det ingen roll i vilket skick ditt guldarmband är i.

Vi köper guldarmband oavsett skick eller färg

Guldarmband

Vi köper alla typer av guldföremål, inte bara av guldarmband. Det är dock viktigt att påpeka att vi bara är intresserade av det som är rent guld i ditt guldarmband. För att kunna avgöra om just ditt guldarmband är äkta eller inte kan ni alltid ringa vår kundtjänst och få lite tips om hur man själv kan kontrollera det. Oftast i äkta guldföremål som ett guldarmband finns det en stämpel på insidan. Stämplarnas utseende kan variera, och för att krångla till det ännu mer, så kan det finnas flera stämplar på insidan av tex ditt guldarmband.

Färgen på armbandet kan variera beroende på om det är rent guld, 18 karat guld, 14 karat guld eller 9 karats guld. Om ditt guld är rent brukar färgen vara gulaktig. Det är inte helt ovanligt att armband i guld tillveraks i rött och vitt guld. Om ditt armband skulle ha en rödaktig färg betyder det att guldet är utblandat med koppar för att få den röda färgen, medan vitguld är utblandat, eller pläterat, med ljusa ädelmetaller som palladium, platina eller rodium.

Andra guldsmycken, som guldhalsband, guldringar, skrotguld eller guldklockor kan även de vara tillverkade i olika karathalter och olika guldfärger. Vi köper naturligtvis alla typer av guldsmycken och guldföremål. Det enda kravet är att de ska vara i äkta guld. Om föremålen är i dåligt skick, trasiga eller helt enkelt fula, så tar vi mer än gärna emot dem ändå. Allt guld som köps av oss smälts ändå ner och säljs vidare, varför vi inte är kräsna med skick eller andra estetiska faktorer.

Hur gör jag när jag vill sälja guldarmband till Guldbrev?

För att sälja guldarmband till oss så beställer du hem ett Guldbrev här i ansökningsformuläret varpå det skickas ut till dig med detsamma. Beställer du innan 17:00 så får du det i brevlådan redan nästa dag!

Du kan även under Mina Sidor följa ditt guldarmband i processen från när du skickat in din beställning hela vägen från guld till pengar! Pengarna betalar vi ut på ditt konto redan inom 24 timmar efter att vi värderat föremålen.

Trustpilot

Guldbrev högt rankat gällande nöjda kunder i kategorin Pengar enligt Trustpilot

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-06-16

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev