Guldpris

Guldpriset idag

Guld

Guld (karat)Pris
24K833 kr/g
23K668 kr/g
22K712 kr/g
18K625 kr/g
14K490 kr/g
Tandguld51 kr/g

Silver

SilverhaltPris
999/10002,99 kr/g
925/10002,25 kr/g
830/10002,04 kr/g
* Få högst pris vid försäljning av mer än 300 gram guld. Se villkor för våra högsta priser här.
Priser från:


Vi köper guld direkt över nätet – smidigt och tryggt. Att vi kan erbjuda vårt guldpris beror på att vi inte har några dyra guldbutiker runt om i Sverige. Istället fokuserar vi på att vara så kostnadseffektiva som möjligt för att kunna ge dig bästa möjliga guldpris per gram. Våra marginaler går alltså till att pressa guldpriset och inte till dyr inredning eller dyra hyresavtal på exklusiva adresser i olika städer.

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart


Värdet på guld

Guldpriset varierar från dag till dag och sätts av världsmarknadshandeln av guld. Under de senaste åren har guldpriset per gram slagit alla tidigare rekord och priset för guld har varit extremt högt.

Det finns många bra sajter som jämför guldpris och där framgår också att vi erbjuder höga priser. Tänk dock på att det är den dagen då ditt guld värderas som ditt guldpris sätts av våra guldvärderare. Guldbrev utgår från världsmarknadspriset och uppdaterar priserna dagligen. Det guldpris du får är det som gäller den dagen vi tar emot ditt guld.

För att kunna ge våra kunder ett förmånligt guldpris, sköter vi hela försäljningsprocessen utan onödiga mellanhänder. På så vis sparar vi pengar i processen, vilket möjliggör ytterligare prispress. Allt guld som Guldbrev köper behandlas med försiktighet och är försäkrat under hela processen.

Aktuella guldpriser

Världsmarknadspriset på guld rör sig kontinuerligt under dagen och vi bevakar ständigt guldprisets utveckling oavsett tid på dygnet. Detta gör att du får ett uppdaterat och dagsfärskt guldpris hos Guldbrev oavsett när du beställer hem ett guldbrev för att sälja guld. Våra guldvågar kontrolleras regelbundet av SP och våra guldvågar är godkända för vägning av guld så att ditt guldpris blir baserat på exakt rätt vikt. Läs mer om hur du vet vilken karat ditt guld har här.

Hitta det bästa guldpriset

Guldbrev erbjuder dig ett nytt, enklare och smidigare sätt att sälja guld på. Förr i tiden fick man gå runt bland olika guldsmeder och guldbutiker för att hitta ett högst guldpris, vilket var både tidsödande och opraktiskt.

Nu hittar du lätt högst guldpris genom att söka runt på nätet och jämföra olika aktörer med ”guld köpes” på sina hemsidor. Guldbrev en av de största seriösa aktörerna och erbjuder extremt högt guldpris. Utöver ett högt guldpris per gram så erbjuder vi dig trygghet genom vår försäkring på upp till 10 000 kronor av värdet under frakten.

Vårt guldpris tål att jämföras, men guldpriset är inte allt du bör jämföra. Det är viktigt att det företag du säljer till har en transparent försäljningsprocess, värderar guldet med trovärdiga metoder och väger det på certifierade och exakta vågar. Om vikten inte stämmer finns risken att du redan där tappar stora pengar eftersom bara ett enda gram guld kan vara värt flera hundra kronor.

Jämför alltid kundbetyg

Tyvärr finns det alltid mer och mindre seriösa företag i alla branscher. Guldbranschen är inget undantag – även ett par av de mest välkända företagen har metoder som kan ifrågasättas. Jämför därför alltid kundbetyg, forum och hör efter bland vänner innan du bestämmer dig! Läs gärna vad våra fans (över 7 000) på Facebook har skrivit om oss, eller fråga någon av de fler än 100 000 kunder i Norden som valt att sälja guld till Guldbrev. Kika gärna även in på Trustpilot för att jämföra kundomdömen.

Beställ hem ditt Guldbrev idag och säkra ditt guldpris

Beställ hem ditt Guldbrev redan idag. Sälj ditt guld till oss och försäkra dig om ett högt guldpris. Fyll i det ansökningsformulär som du hittar här på hemsidan så skickar vi hem ett Guldbrev med instruktioner, samt ett avtal som du kan läsa mer om under ”Så fungerar det” i huvudmenyn.

När ditt guld nått fram till oss så värderar vi det och skickar ut ett utbetalningskort eller gör en kontoöverföring beroende på hur du vill ha dina pengar. Inbetalningen till ditt konto sker redan inom 24 timmar efter det att värderingen är klar och att vi mottagit ditt kontonummer. Våra erfarna guldvärderare ger dig rätt pris. Här kan du läsa mer om hur priset sätts.

Beställ ditt Guldbrev redan idag och säkra ett av marknadens bästa guldpriser!

Beställ gratis guldbrev