Om oss

Guldbrev AB grundades i Sverige 2009 med målsättningen att erbjuda privatpersoner ett nytt, smidigt och smart sätt att sälja guld. Idag har Guldbrev AB över 100 000 nöjda kunder bara i Sverige, och över 7 000 svenskar som gillar och följer oss på Facebook. Guldbrev är en trygg och omtyckt guldköpare!

Nöjda kunder viktigast

Nöjda kunder ger fler nöjda kunder är vårt motto – och därför är det extra roligt att mer än hälften av alla som vänder sig till oss för att sälja guld har valt Guldbrev efter rekommendationer från vänner och bekanta. För oss är inget viktigare och roligare än att ge kunderna full uppmärksamhet och god service. Vi ser fram emot att få visa det för dig.

Besök Guldbrev på Facebook.

Nära samarbete med Posten

När du anlitar oss färdas ditt guld tryggt genom hela försäljningskedjan i ett så kallat Guldbrev. Dessa brev är rekommenderade försändelser försedda med specialkonstruerade säkerhetspåsar. I samband med att du lämnar in ditt Guldbrev till ditt lokala Postombud försäkras ditt guld. Vi har ett nära och väl fungerande samarbete med Posten och dess REK-brev är ett av de mest beprövade och säkraste sätten att distribuera värdeföremål i Sverige.

På returbrevet står inte vårt namn eller vår logga med, vilket minimerar risken för att någonting ska komma bort. Detta i kombination med försäkringen gör att du kan känna dig helt säker!

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-07-13

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev