Några av våra 1000 -tals kundomdömen

Guldbrev har köpt guld från 10 000 -tals och åter 10 000 -tals kunder i Sverige de senaste åren och har idag över 100 000 kunder. Guldbrev är idag en av Nordens snabbast växande guldköpare i alla kategorier. Här kan du läsa några av de 1000-tals omdömen vi fått. Vi har även mer än 4 400 svenskar som gillar och följer oss på FaceBook, kanske är någon av dessa dina vänner som själva kan berätta mer om hur tryggt och enkelt det var att sälja guld till GuldbrevBesök oss gärna på FaceBook!

Gör som över 100 000 svenskar - välj Guldbrev!

Guldbrev får ständigt fina kundbetyg här kan du läsa ett kundomdöme.

"Jag skickade in mitt guld till Guldbrev utan några egentliga förväntningar. Det var lite "skräp" som legat i smyckeskrinet i många, många år! Hade till och från funderat lite på att nappa på ett erbjudande i stil med Guldbrevs men inte riktigt vågat. Jag tyckte det kändes lite läskigt, det var helt nytt och jag kände ingen som provat på det tidigare. När erbjudandet kom från Guldbrev så tvekade jag aldrig att sälja guld utan tänkte att nu ska jag äntligen prova på detta.
Det var enklare och smidigare än vad jag kunde ana! Att bara någon dag efter att ha skickat in brevet få sms-besked att jag numera var 6600 kronor rikare i kontanter var så kul! Sprang ett varv på kontoret och meddelade ALLA detta! Flera av mina kollegor nappade på länken jag skickade till dem och har även de fått springa små glädjevarv på kontoret när deras sms kom.
Pengarna kommer jag bl.a. att använda till en hotellweekend i Västerås tillsammans med min sambo. Vi ska bo på hotell, äta gott, handla lite julklappar och bara ha det bra. Lite GULDkant på vardagen helt enkelt!! Välbehövligt och roligt.
Jag tackar Guldbrev för den här möjligheten att prova på något jag kanske inte skulle ha vågat göra annars!

Åsa Andersson, STRÄNGNÄS


Hej ni snabba på Guldbrev, pengarna har kommit in på kontot, jag tackar för den supersnabba tjänsten, jag ska rekommendera detta till alla jag känner, ni är bara bäst!"

Kjell, STRÖMSTAD


"Jag hade lite guld som jag inte längre använder, tänkte sälja det på marknaden. Sökte på nätet och hittade Guldbrev, läste på hemsidan och det kändes bra. Hade aldrig gjort affärer på nätet förut, men nu bestämde jag för att få ett guldbrev hemskickat. Skickade sedan tillbaka mitt guld i guldpåsen som var rekommenderat och försäkrat och guldbrev stod för kostnaden. Hade några frågor och ringde kundtjänst och fick prata med Natascha och fick ett mycket vänligt mottagande och mina frågor besvarade. Jag blev förvånad av att det gick så snabbt och säkert med utbetalningen efter jag skickat in guldpåsen och jag fick dessutom bra betalt för mitt guld. Jag kommer absolut att rekommendera guldbrev till vänner och bekanta. Jag är en nöjd kund!"

Hasse, Täby STOCKHOLM


"Vilken service ni har, det är helt fantastiskt! Jag önskar ytterligare en påse!

Else-Britt


"Vill bara tacka för den fantastiska servicen. Jag skickade mitt guld i tisdag kl: 14:12 och fick pengarna på mitt konto onsdag lunch. Helt fantastiskt."

Anne-Li O.


"Har fått ett sms om att det var klart med guldet. Det er otroligt smidigt och enkelt att sälja guld såhär. Skal rekommendera det till andra."

Jeanne


"Tackar för betalning jag är jättenöjd, har mejlat Rejta.se där jag gett Guldbrev ett mycket positivt omdöme för snabb betalning och bra mailkontakt."

Kennet R.


"Tack för trevligt bemötande och snabb service i min kontakt med er."

Anita, LULEÅ


"Hej! Har aldrig varit med om bättre service på ett företag som ert! Enkelt, snabbt och smidigt! Tackar för detta!!!"

Renée, Commercial Project Manager


"Jag hade i mina lådor en del guldsmycken som jaag inte längre hade användning för. Via sökning på Internet hittade jag företaget Guldbrev. Jag är mycket nöjd med bemötandet av det här företaget. Snabb, seriös och säker hantering, bra guldpris. Från tanke, handling och handläggning hade jag pengarna i min hand inom tre dagar. Jag kan rekommendera Guldbrev och tacka också för min kontakt med företagets trevliga personal."

Margareta, STRÖMSUND


"Vill bara berömma er för en oerhörd snabb service. Fantastiskt!"

Elin L.


"Tack för snabba svar och snabb utbetalning jag är mer än nöjd."

Tina, BROKIND


"Tack för en underbar Service! Allt har gått otroligt smidigt! jag fick 400 kr mer av er för mitt guld, än vad guldsmeden här i stan erbjöd."

Emma, LIDKÖPING


"Fann er annons med guld köpes och undrade först hur folk vågade skicka in sitt guld via nätet. Efter att ha kollat upp er nogrannt litade jag på er, men bara lite och beställde hem ett guldbrev. Det gick precis så enkelt som ni sa och transporten visade sig vara trygg och säker. Nu vill jag beställa ett guldbrev till för nu ska ni som köper guld få köpa det jag egentligen hade att sälja, bra jobbat, ni har mitt fötroende"

Jan Åke, Stockholm


Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-06-16

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev