Rätt val när du vill sälja guld

Vi köper ditt guld till ett högt pris! Guldbrev har funnits sedan 2009 och har över 100 000 nöjda kunder i hela Sverige. Hos oss säljer du ditt guld helt försäkrat, med fritt porto och till ett högt pris.

Sälj guld till vårt högsta guldpris

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.
Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart


Att sälja guld har aldrig varit så populärt som nu. Guldkursen är extremt hög och det finns en mängd företag som mer än gärna köper guldet av dig. Inte minst här på internet. Mångfald är positivt för dig som vill sälja guld eftersom det ger stora möjligheter att jämföra och välja, men med mångfald kommer också utmaningen att välja rätt företag att sälja guld till. Eftersom det handlar om att sälja guld är det förstås extra viktigt att allt går till precis som det ska. Med Guldbrev kan du känna dig trygg i ditt val. Låt oss berätta hur.

Superenkelt

För oss på Guldbrev handlar det om mer än att ge ett bra pris. Redan från början har vi lagt stor vikt vid att erbjuda dig som vill sälja guld en både enkel och trygg hantering. När du vill sälja guld så börjar du med att beställa hem ett Guldbrev här från vår hemsida, se ”Så fungerar det att sälja guld”. Det kan du göra via vår sajt, eller via kontakt med vår kundtjänst. I Guldbrevet hittar du instruktioner och en säkerhetspåse. I denna stoppar du dina smycken. Så där, nu har du bockat av första steget när du vill sälja guld.

Tryggt & säkert

Att sälja guld ställer även höga krav på säkerheten. Därför är vi stolta över att erbjuda dig ett av de säkraste sätten som finns – nämligen via Postens rekommenderade brev (REK -brev). När du skickar in guldet till oss blir denna transport automatiskt försäkrad så länge du behåller kvittot du fick hos ditt lokala postombud. Skulle ditt guld vara värt mer pengar än så kan du alltid välja att beställa hem flera Guldbrev och dela upp innehållet. Att sälja guld till oss ska få dig att känna dig 100% trygg och säker under hela resans gång och inte orsaka fjärilar i magen!

Så värderar vi det guld du säljer

När du tänkt sälja guld vill du självklart också veta att värderingen går till enligt konstens alla regler och utförs av behörig och välutbildade guldvärderare. Så här funkar det när du vänder dig till Guldbrev:

I samma sekund som ditt Guldbrev anländer till oss så sätter våra erfarna värderare igång med sitt arbete. Detta sker med en mängd olika hjälpmedel, till exempel skraptester, magneter och kungsvatten. Allt för att du ska få rätt pris när du vill sälja guld. I menyn ”Hur priset sätts” får du än mer detaljerad beskrivning kring hur det guld du ska sälja värderas hos Guldbrev.

Rätt pris när du ska sälja guld

Nästa steg för att ge dig ett bra pris när du vill sälja guld är att använda specialvågar som är tillverkade och finkalibrerade just för att väga guld. Vågarna ska vara Godkända och för att uppfylla de högra kraven så ska de även regelbundet kontrolleras av externa kontrollanter. Guldbrevs guldvågar kontrolleras regelbundet av SP –  Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. För att vikten ska bli rätt plockas allt som inte är guld bort, till exempel stenar och pärlor. När både karathalt och vikt har uppmätts och vägts så får du ditt guldpris. När värderingen är klar meddelar vi dig via E-post. Du kan även logga in på ”Mina Sidor” för att få mer detaljerad prisinformation. Att sälja guld med Guldbrev är enkelt, tryggt och snabbt.

Sälja guld ger snabba pengar

Från det att du fått ditt pris via E-post kan du ange ditt kontonummer via Mina sidor. Därefter bearbetar vi en utbetalning inom 24 timmar. Du kan välja att få pengarna utbetalda via AVI eller bankontoöverföring. Observera att det kan ta några dagar innan ditt AVI -utbetalningskort kommer, det vill säga att vill du ha snabba pengar så bör du alltså välja bankkontoöverföring. Har du en gång bestämt dig för att sälja guld så vet vi att du uppskattar att betalningen sker snabbt.

Hos oss är alla guldkunder

Många har valt Guldbrev för att sälja guld och det blir fler och fler för varje dag – för närvarande över 100 000 personer med hemvist över hela Skandinavien. Väljer du oss för att sälja guld är vi säkra på att även du kommer att bli en nöjd kund. Vi hälsar dig varmt välkommen.

Trustpilot

Guldbrev högt rankat gällande nöjda kunder i kategorin Pengar enligt Trustpilot

Beställ gratis guldbrev