Guldpaket från Guldbrev – sälj ditt guld till oss!

Såhär ser ett Guldpaket ut

Guldhandel på nätet är ett relativt nytt fenomen och benämns lite olika beroende på köpare och säljare. Guldpaket är ett av begreppen som förekommer, men de flesta har egentligen samma betydelse. Det som skiljer sig åt är service och priser, och det är på de punkterna som Guldbrev sticker ut.

Att sälja guld till oss på Guldbrev är enkelt. Du börjar genom att fylla i formuläret ovan för att få ditt guldpaket hemskickat. När guldpaketet kommer får du också instruktioner om hur du skickar tillbaka det till oss, en säkerhetspåse samt ett rekommenderat brev.

Det rekommenderade brevet är försäkrat, för att du som säljer guld till oss ska känna dig trygg med att dina värdesaker färdas säkert. Vi köper guld från tusentals kunder varje månad, så att sälja guld via Guldbrev är att anse som mycket tryggt.

Säkerhetspåsen lägger du alla dina guldföremål i och försluter. Lägg sedan säkerhetspåsen i det rekommenderade brevet och skicka tillbaka guldpaketet till oss.

När vi mottagit paketet så värderas det av våra guldexperter. Alla guldsmycken i ditt guldpaket värderas separat och du kan skicka in hur många guldsmycken du vill i en och samma sändning.

Pengar på 24 timmar efter att vi mottagit ditt guldpaket

Direkt efter att vi värderat alla smycken i ditt guldpaket så meddelar vi dig ett pris för dina smycken. Därefter betalar vi ut pengar till dig mycket snabbt – vanligtvis redan inom 24 timmar från det att vi tagit emot ditt paket och ditt kontonummer.

Nöjda kunder är A & O för oss

Guldbrev är ett av de större företagen inom guldförsäljning via Internet. Det har vi blivit genom att vara ärliga och raka mot våra kunder, och att erbjuda en tjänst som är både snabb och säker. Vi fokuserar på att ge våra kunder bra service där du kan ringa och prata med vår kundtjänst och ställa frågor. Vi strävar efter att hålla ner väntetiderna i vår kundtjänst till ett minimum.

Välkommen att beställa ditt guldpaket redan idag! Pengarna betalas ut inom 24 timmar från värdering och mottagande av kontonummer! Använd formuläret längst upp på sidan för att få paketet hemskickat så snart som möjligt.

Mer om värderingen av ditt guldpaket

När vi fått in ditt guldpaket tittar våra experter närmare på guldets renhet och vikt. Det är mängden rent guld som avgör hur mycket ett smycke är värt. Med andra ord spelar det ingen roll om det är trasigt eller har en tråkig eller väldigt personlig design som gör det osäljbart på begagnatmarknaden.

Den vanligaste guldhalten i smycken är 18K guld, vilket innebär att det till 75 % består av rent guld (märkningen kan förutom 18K även vara "750", vilket står för 750 tusendelar). Resten av smycket består då av en annan metall, ofta koppar, som gör det mer hållbart.

Högre guldhalter i smycken är inte särskilt vanliga, men förekommer. I så fall är det ofta 23K, eftersom 24K (rent guld) är alltför ömtåligt för smycken. Självklart innebär högre renheter ett högre pris per gram.

Försäkring och retur

Ett viktigt skäl att välja Guldbrev när du ska sälja guld är att guldpaketet är försäkrat under hela transporten. Försäkringen uppgår till hela 10 000 kr och täcker därför i princip alla tänkbara smycken. Skulle det inte vara tillräckligt går det också att dela upp försändelsen på flera guldpaket.

Vid retur av inskickade föremål debiteras en avgift motsvarande 199kr.

Utbetalning till ditt kontonummer via banköverföring är kostnadsfritt men väljer du istället att få dina pengar utbetalda med bankavi så tar din bank ut en avgift om 49kr. Kontakta kundtjänst på 08-12 00 28 00 vardagar mellan 09:00 - 17:00.

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-05-21

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev