Guldpaket från Guldbrev – sälj ditt guld till högt pris!

Såhär ser ett Guldpaket ut

Guldhandel på nätet är ett relativt nytt fenomen och benämns lite olika beroende på köpare och säljare. Guldpaket är ett av begreppen som förekommer, men de flesta har egentligen samma betydelse. Det som skiljer sig åt är service och priser, och det är på de punkterna som Guldbrev sticker ut.

Att sälja guld till oss på Guldbrev är enkelt. Du börjar genom att fylla i formuläret ovan för att få ditt guldpakethemskickat. När guldpaketet kommer får du också instruktioner om hur du skickar tillbaka det till oss, ett avtal, en säkerhetspåse samt ett rekommenderat brev.

Det rekommenderade brevet är försäkrat, för att du som säljer guld till oss ska känna dig trygg med att dina värdesaker färdas säkert. Vi köper guld från tusentals kunder varje månad, så att sälja guld via Guldbrev är att anse som mycket tryggt.

Säkerhetspåsen lägger du alla dina guldföremål i och försluter. Lägg sedan säkerhetspåsen tillsammans med det signerade avtalet i det rekommenderade brevet och skicka tillbaka guldpaketet till oss.

När vi mottagit paketet så värderas det av våra guldexperter. Alla guldsmycken i ditt guldpaket värderas separat och du kan skicka in hur många guldsmycken du vill i en och samma sändning.

Pengar på 24 timmar efter att vi mottagit ditt guldpaket

Direkt efter att vi värderat alla smycken i ditt guldpaket så meddelar vi dig ett pris för dina smycken. Därefter betalar vi ut pengar till dig mycket snabbt – vanligtvis redan inom 24 timmar från det att vi tagit emot ditt paket och ditt kontonummer.

När du beställer ett guldpaket från Guldbrev kan du känna dig säker på att du får ett av marknadens högsta guldpriser! Vi på Guldbrev har nämligen infört en prisgaranti som ger dig möjlighet att få ett riktigt bra pris för guldet. Denna garanti innebär att om du har blivit erbjuden ett högre pris för ditt guld av en annan Internetguldköpare, så betalar vi ut mellanskillnaden till ditt konto! För att använda dig av vår prisgaranti ska du som kund skriftligen, inom fem dagar från den dagen vi mottog och värderade föremålen, styrka att en likvärdig Internetguldköpare har erbjudit ett högre pris per gram (eventuella kampanjpriser gäller ej). Med likvärdig Internetguldköpare menas en verksamhet som uteslutande bedrivs över Internet, som inte handlar med stenar och som enbart baserar värderingen på guldvärdet, dvs utgår från vikt och karat. Det ska inte heller förekomma försäljning av guldföremål. Enkelt och schysst!

Nöjda kunder är A & O för oss

Guldbrev är ett av de större företagen inom guldförsäljning via Internet. Det har vi blivit genom att vara ärliga och raka mot våra kunder, och att erbjuda en tjänst som är både snabb och säker. Vi fokuserar på att ge våra kunder bra service där du kan ringa och prata med vår kundtjänst och ställa frågor. Vi strävar efter att hålla ner väntetiderna i vår kundtjänst till ett minimum.

Välkommen att beställa ditt guldpaket redan idag! Pengarna betalas ut inom 24 timmar från värdering och mottagande av kontonummer! Använd formuläret längst upp på sidan för att få paketet hemskickat så snart som möjligt.

Mer om värderingen av ditt guldpaket

När vi fått in ditt guldpaket tittar våra experter närmare på guldets renhet och vikt. Det är mängden rent guld som avgör hur mycket ett smycke är värt. Med andra ord spelar det ingen roll om det är trasigt eller har en tråkig eller väldigt personlig design som gör det osäljbart på begagnatmarknaden.

Den vanligaste guldhalten i smycken är 18K guld, vilket innebär att det till 75 % består av rent guld (märkningen kan förutom 18K även vara "750", vilket står för 750 tusendelar). Resten av smycket består då av en annan metall, ofta koppar, som gör det mer hållbart.

Högre guldhalter i smycken är inte särskilt vanliga, men förekommer. I så fall är det ofta 23K, eftersom 24K(rent guld) är alltför ömtåligt för smycken. Självklart innebär högre renheter ett högre pris per gram.

Försäkring och returrätt

Ett viktigt skäl att välja Guldbrev när du ska sälja guld är att guldpaketet är försäkrat under hela transporten. Försäkringen uppgår till hela 10 000 kr och täcker därför i princip alla tänkbara smycken. Skulle det inte vara tillräckligt går det också att dela upp försändelsen på flera guldpaket.

Ett annat skäl är returrätten. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med värderingen av guldet, eller helt enkelt ångrar dig, finns möjligheten att få tillbaka guldpaketet i en försändelse som är försäkrad på samma sätt som när den skickas in till oss. Guldbrev behandlar dina värdesaker med respekt och erbjuder ett ärligt och högt pris för ditt guldpaket!

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
(Tiduret ovan är ej kopplat till ev. erbjudanden)
Paragraf 9 i förordningen om handel med begagnade varor (SFS 1999:272) kräver att samtliga kunders identitet kan styrkas. Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • 5 dagars ångerrätt

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Fri frakt och försäkring ingår

Sälj guld till vårt högsta guldpris

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ guldbrev