Guldbrev köper din brosch i guld!

Oavsett om din guldbrosch är 9 karat, 14 karat, 18 karat eller 24 karat (eller annan finhalt) vill vi på Guldbrevgärna köpa den. Vi betalar samma pris för ditt guld oavsett om det är trasigt eller omodernt. Vi värderar ditt inskickade guld utifrån dess vikt och renhet, så därför bryr vi oss inte om skicket på föremålet. 

Guldbrosch

Vi gör en noggrann värdering varpå vi betalar ut dina pengar så fort som möjligt. Att betala ut kundens pengar redan 24 timmar efter värderingen är ett av Guldbrevs viktigaste löften, något som vi tar på allvar och lever upp till. Tänk dock på att dina kontouppgifter måste vara korrekt ifyllda för att vi ska kunna föra över pengarna inom det utlovade dygnet. Du kan ändra på dina uppgifter på Mina Sidor.  Att sälja guld skall vara smidigt, enkelt och snabbt. Välkommen till oss om du vill göra en god affär. Gör som så många andra: om du vill sälja guld brosch till Guldbrev så får du ett pris för ditt guld!

Så säljer du din guldbrosch till Guldbrev

För att sälja guldbrosch till Guldbrev beställer du hem ett Guldbrev i formuläret. I det kuvert som kommer hem till dig finner du utförliga instruktioner på hur du går tillväga och dina guldföremål som du sänder i retur till oss är försäkrade upp till 10 000 kr. När du valt att sälja guld till oss får du dina pengar redan efter 24 timmar efter det att våra guldvärderare värderat ditt guld – en unik service från Guldbrev! Guldbrev köper din brosch i guld!

Populärt att sälja oanvända smycken

Många människor har ringar, halsband, klockor, broscher och andra föremål i guld hemma. I många fall ligger de längst ner i en byrålåda och kanske inte använts på åratal eller ens flera generationer. Vissa tror att gammalt guld har ett högre värde generellt sett, men det ska vara ett mycket speciellt guldsmycke för att det ska ha något värde annat än sin egen vikt och karathalt. Det kan möjligen finnas de som vill betala mer än guldvikten på en auktion, men i princip aldrig i den konventionella handeln. Oavsett vilket ger vi dig ett av marknadens högsta guldpris om du väljer att sälja smycken som guldbroscher till oss på Guldbrev.

Vi köper även skadade smycken

Oavsett om de är trasiga eller inte så köper vi på Guldbrev dina guldbroscher eller andra smycken och vi betalar samma höga pris. En av fördelarna med att sälja till Guldbrev är att föremål som inte går att sälja på begagnatmarknaden, exempelvis trasigt guld och smycken med personliga graveringar, betingar samma pris som ett nytt och helt smycke. Tillverkningskostnaden är nästan alltid försumbar jämfört med själva ädelmetallens värde, som är viktigast för oss. En annan fördel är att det är så enkelt att skicka in smycken av guld till Guldbrev. Vi hanterar hela försäljningen smidigt och du kan känna att dina guldföremål är i tryggt förvar under hela försäljningen.

Säkra transporter

Ett smycke som en guldbrosch skickas in till oss i en speciell påse som förstärkts för ökad hållbarhet. Denna läggs i sin tur i ett anonymt, rekommenderat och försäkrat brev som du lämnar in hos ditt lokala postombud. Därefter kvitterar vi ut brevet, värderar det och betalar ut dina pengar. Att sälja guld till Guldbrev är faktiskt extremt enkelt och mycket, mycket tryggt!

Beställ ditt Guldbrev idag!

För att beställa hem ett Guldbrev för att sälja guldbrosch och andra smycken, börjar du med att fylla i dina personuppgifter och klicka på "Beställ Guldbrev". Då får du inom kort ett brev från oss. Dina föremål placeras i säkerhetspåsen som i sin tur läggs i det förfrankerade returkuvertet (säkert REK -brev). Detta lämnar du in hos postombudet och därefter får vi guldet nästa vardag. Dina smycken värderas under dagen och pengarna för dina smycken och halsband betalas oftast ut samma dag vi värderat guldet (i 99 % av fallen). Endast vid extremt tryck har det hänt att kunden fått vänta till nästföljande dag på sina pengar.

Trustpilot

Guldbrev högt rankat gällande nöjda kunder i kategorin Pengar enligt Trustpilot

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-04-23

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev