Tjäna extra pengar på att sälja guld!

Extra pengar kan behövas lite då och då för oförutsedda utgifter. Det både vet och respekterar vi. Guldbrev hjälper dig att tjäna extra pengar snabbt genom att sälja guld – några oanvända guldsmycken blir ofta en hel del extra pengar. Många känner inte till hur mycket extrapengar de redan har i byrålådan eller smyckeskrinet. Ett vanligt guldhalsband kan vara värt tusentals kronor!

När använde du senast den där guldkedjan som ligger i botten av smyckeskrinet? Kanske har du tröttnat på den och vill skaffa en ny? Då kanske det är bra att veta att du enkelt kan sälja den gamla, få bra betalt för den och gå och köpa ett nytt vackert smycke eller något du verkligen behöver.

Vi på Guldbrev köper allt guld, även om det är trasigt och oanvändbart. Vi betalar dessutom ett riktigt högt pris för guldet. Så här enkelt är det att sälja guld till Guldbrev och få in extra pengar på bankkontot:

 1. Beställ hem ett guldbrev genom att fylla i formuläret längst upp på den här sidan. Det skickas till din folkbokföringsadress, i de flesta fall samma dag.
 2. Brevet innehåller en säkerhetspåse, ett returkuvert och tydliga instruktioner.
 3. Lämna in försändelsen till Posten för att returnera den till oss. Ditt guld skickas som REK (rekommenderat brev) och är särskilt försäkrat med upp till 10 000 kr.
 4. Så snart ditt guld kommer in till oss värderas det, och du får en E-post om hur mycket guldet värderats till.
 5. När värderingen är klar betalar vi ut dina extra pengar till det konto du angivit redan inom 24 timmar!

Högt guldpris – ett bra tillfälle att tjäna extra pengar

Guldpriset har under de senaste åren stigit kraftigt jämfört med tidigare nivåer och du kan idag tjäna rejält med extrapengar på att sälja ditt guld till oss! Det aktuella guldpriset baseras på tillgång och efterfrågan på världsmarknaden, och eftersom efterfrågan har ökat är resultatet ett ovanligt högt guldpris.

Därför är det många som passar på att sälja guld för att dra in lite extra pengar just nu. Hur guldpriset kommer att utvecklas i framtiden är svårt att säga, men något man enkelt kan konstatera är att kursen är historiskt hög.

Enkelt och tryggt att sälja till Guldbrev

Guldbrev har en mycket säker, beprövad process som gör det enkelt att tjäna extra pengar snabbt genom att sälja guld som du ändå inte använder. Fler än 100 000 kunder har redan vänt sig till Guldbrev för att sälja sina guldföremål.

Säkerheten är något som både vi och våra kunder tar allvarligt på. Eftersom det handlar om dyra föremål när man handlar med guld så krävs erfarenhet och säkra leveranser. Därför har vi ett nära samarbete med Posten och lägger till en särskild försäkring på upp till 10 000 kr på det guld du skickar in till oss. Även om det värsta mot förmodan skulle hända och din försändelse går förlorad, är ditt guld alltså väl försäkrat.

Våra guldsmeder har lång erfarenhet av att arbeta med guld och är mycket försiktiga med dina guldföremål när de värderas. Skulle du ångra dig och vill ha tillbaka guldet finns även den möjligheten.

Guldbrev strävar efter att du som kund ska känna dig trygg under hela försäljningen. Du kan följa hela försäljningsprocessen genom att logga in på "Mina sidor" här på guldbrev.se och se var i processen ditt guld befinner sig för tillfället. När ditt guld värderats sker utbetalningarna mycket snabbt.

Tjäna extra pengar snabbt genom att sälja ditt guld till Guldbrev redan idag. Fyll i formuläret och få dina extra pengar utbetalda inom 24 timmar från det att vi mottagit och värderat ditt guld! Vi värderar allt guld så snart det kommer in till oss.

Trustpilot

Guldbrev högt rankat gällande nöjda kunder i kategorin Pengar enligt Trustpilot

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

 • Pengar senast 24h efter värdering

 • Högt förtroende hos Trustpilot

 • Försäkrat genom Postens REK-brev

 • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-05-21

(per gram för 24 karat)

 • 14k
 • 18k
 • 20k
 • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev