Våra kunder berättar vad de gjorde med pengarna de fick för sitt guld!

Guldbrev har köpt guld från privatpersoner sedan 2009, och har genom åren haft över 100 000 nöjda kunder. Vi delar här med oss av våra kunders korta berättelser om vad de gjorde med pengarna de fick när de sålde sitt guld till oss.

Vad gör Guldbrevs kunder för pengarna de får?

Kameraobjektiv

Ett objektiv till maken:

Fick idag det glada beskedet på att mitt "skräpguld" var värt lite drygt 2000kr! Trodde absolut ej att det skulle bli så pass mycket. Nu är julklappen till min man räddad! Kommer att bli ett objektiv till hans kamera, så får han något som han vill ha, har nytta av och som är personligt till honom!”

 


En handväska och middag för två:

Handväska

”Som Buzzador har vi fått erbjudande om att sälja guld och få 10kr mer per gram. Eftersom jag haft litegammalt guld legat i en byrålåda fler år, tänkte jag att varför inte?! Som småbarnsförälder har jag i princip aldrig möjlighet att unna mig något eget. Barnets behov kommer ju alltid först. En gammal ring och två trasiga guldkedjor gjorde att jag för en gång skull, kunde köpa någonting till mig själv, utan att få dåligt samvete! En ny, lite finare handväska, kunde jag skämma bort mig med och det räckte även till en middag på tu man hand med min kära sambo. Fick alltså något personligt och även en kvalitetsstund tillsammans med den jag älskar. Hade jag haft mer guld att sälja skulle jag göra det direkt!”

Boardingpass

En resa till "paradiset":

Vi måste komma ifrån detta kalla och ruggiga väder, varför inte en resa till varmare länder? Vi börjar titta på resor på nätet och plötsligt hittar vi ett paradis. Hur får vi råd att resa till paradiset? Har vi inte lite guld att sälja? Jo, men visst har vi det. Vi letar upp det guld som vi inte använt på massor av år, stoppar ner det i en påse från Guldbrev.se. Bara några dagar senare har vi pengarna till vår resa till paradiset på vårt konto. Snart är det tid att börja packa för resan från regn, rusk och trista vardag till sol, värme och äventyr. Tack Guldbrev.se!”

En resa till Schweiz:

”Jag fick så pass bra betalt att jag beställde en resa till Schweiz :-)”

En flygbiljett:

Jag skall använda mina Guldbrevs pengar till en flygbiljett. Jag har nämligen fått en brorsdotter nyligen och längtar så efter att träffa henne. Guldbrev gav mig möjligheten! De pengar som inte går just till biljetten skall jag köpa rosabandet rosetter för, och ge till mina nära och kära. Så det blir det nytta förenat med nöje :)”

En resa till Rhodos:

”Jag investerade mina pengar i en resa till Rhodos.”

En resa till London:

”Jag har en gammal vän från högstadiet som bor i London sen 10 år tillbaka. För att hålla kontakten brukar vi ringa lite då och då samt hälsa på varandra 1 gång om året. Men 2010 fick jag tvillingar och sen dess har det varken funnits pengar eller tid att åka. Hon har däremot kommit och hälsat på mig två gånger varje år. Nu när barnen blev äldre kände jag att en Londonresa nog skulle kunna bli av, men ekonomin har varit snäv. Men tack vare Guldbrev så blev det en Londonresa och jag flyger på fredag! :)”

Samsung Galaxy Tab

En Samsung Galaxy Tab 2

”När jag hade samlat ihop vårat "byrålåds-guld" och skickat in till Guldbrev trodde jag att jag kunde vara glad om jag kunde få några hundralappar för det. När jag dagen efter får ett sms som sa att jag skulle få 5.700:- höll jag på att svimma.... :-) Min första tanke var att jag kunde gå på stan och köpa en massa nya kläder till mig och barnen men efter lite funderande kom jag fram till att spara alla pengar och istället unna familjen en Samsung Galaxy Tab 2 som julklapp till oss alla 5!!! Den kostar ca 3.000:- och då har jag till och med pengar över att köpa ännu fler klappar till våra tre barn!!! Så denna julen kommer allas ögon guld-glittra tack vare Guldbrev!! Tusen tack för att ni sätter guldkant på vår julafton i år!!! :-) Kram, Viveka”

Skicka in ditt guld du också och berätta vad du gjort med pengarna!

Det finns som du ser många roliga saker du kan göra med pengarna som vi betalar för ditt guld. Unna dig något roligt, fint eller skönt. Sälj dina guldsmycken eller andra föremål, och spendera pengarna på något som du kommer minnas länge!

Har du några frågor?

E-post: [email protected]

Telefon: 08-12 00 28 00

Trustpilot

Guldbrev högt rankat gällande nöjda kunder i kategorin Pengar enligt Trustpilot

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-05-22

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev