Fokus på bäst service och hög kundnöjdhet!

Guldbrev har köpt guld på nätet sedan 2009, och vi har genom åren samlat på oss en stor erfarenhet av att köpa guld både offline och online. Våra medarbetare är handplockade med omsorg och är passionerade för det vi arbetar med. Detta tycker vi är viktigt för att hela tiden utvecklas och fokusera på rätt saker – dig som kund!

Vi har sedan första dagen strävat efter att ha en kundnöjdhet på 100%. Därför har vi alltid varit lyhörda mot våra kunder. Vi har fått konstruktiv feedback som vi har tagit till oss och jobbat på för att ni ska känna er trygga och nöjda med Guldbrev som er guldhandlare på nätet.

Att utvecklas och fortsätta lyssna på vår målgrupp är en kontinuerlig process som vi tar på största allvar. Vi hoppas att det tydligt framgår att vi har öronen mot marken och att vi hela tiden gör vårt bästa för att du som kund ska få den bästa upplevelsen hos oss när du säljer ditt guld.

Vi är det seriösa guldbolaget som håller det vi lovar – en enkel och snabb tjänst där utbetalningen bearbetas inom 24 timmar efter värdering och att du angivit kontonummer. Vi har fått en hel del återkoppling från nöjda kunder där de berättar vad de har gjort med de pengar de fått för sitt sålda guld, och vi blir lika entusiastiska varje gång vi hör att pengarna kommer till stor nytta!

Testa gärna vår tjänst om du inte redan gjort det, och låt oss veta vad du tycker!

Välkommen till Guldbrev!

Robert Nyberg, VD Guldbrev

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

  • Pengar senast 24h efter värdering

  • Högt förtroende hos Trustpilot

  • Försäkrat genom Postens REK-brev

  • Återvinning av guld är hållbart

Sälj guld till vårt högsta guldpris

Uppdaterat 2024-05-22

(per gram för 24 karat)

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ gratis guldbrev