Guldbrev: Ditt guldcentrum för guldhandel

Har du planer på att sälja guld så har du kommit helt rätt. Guldbrev är Sveriges nya guldcentrum – vi betalar mycket bra guldpriser och köper alla sorters guld mellan 8 och 24 karat, inklusive tandguld, guldsmycken, guldmynt och många andra guldföremål.

Välkommen att använda vår tjänst redan idag. Fyll i formuläret på den här sidan och kom igång direkt. Du har pengarna i handen inom 24 timmar från det att vårt guldcentrum har värderat ditt guld! Att sälja guld till Guldbrev är inte svårare än så här:

 • Ditt guldbrev skickas ut redan samma dag om du beställer det innan klockan 17. Det betyder att du har det i handen redan i morgon.

 • Brevet innehåller en säkerhetspåse där du placerar de guldföremål du vill sälja, samt ett avtal som måste fyllas i och skrivas under för att vi ska ha rätt att köpa ditt guld.

 • Guldet och avtalet returneras till vårt guldcentrum i det förfrankerade returkuvertet. Försändelsen skickas som värdepost och är tilläggsförsäkrat upp till 10 000 kronor.

 • När vi tagit emot ditt guld värderas det av våra professionella värderare och dina pengar förs sedan över till ditt konto inom 24 timmar!

Att beställa ett guldbrev är helt kostnadsfritt och betyder inte att du förbinder dig att sälja ditt guld till vårt guldcentrum. Du kan följa hela försäljningsprocessen i sektionen "Mina sidor" på Guldbrev.se och se var ditt guld befinner sig för tillfället.

Guldbrev har lång erfarenhet av att arbeta med guld. Våra guldvärderare har varit i branschen i över 30 år och kan därför värdera dina guldföremål på ett korrekt sätt. Vårt guld centrum hanterar allt guld försiktigt, så om du skulle ångra dig får du inte tillbaka skadade smycken.

Mycket bra priser

Vårt guldcentrum driver inga dyra butiker på fina adresser som kostar pengar. Istället driver vi verksamheten genom vår hemsida och i vårt guldcentrum, vilket innebär lägre kostnader för oss och några av marknadens högsta guldpriser för dig som kund.

Detta gör då att våra kunder ofta rekommenderar oss och på så vis får vi nya kunder. Fler än 100 000 kunder har redan valt att sälja guld till Guldbrev, något som vi naturligtvis är väldigt stolta över!

Försäkrat hela vägen till vårt Guldcentrum

Vi på Guldbrev erbjuder både prisgaranti och nöjdkundsgaranti. Prisgarantin innebär att om du som kund kan hitta ett högre pris hos någon annan guldhandlare på Internet så erbjuder vi dig mellanskillnaden i handen (läs mer om detta i våra villkor).

Utöver det så har vi en nöjdkundsgaranti som betyder att om du inte är nöjd med vår tjänst så kan du be vårt guldcentrum att skicka tillbaka guldet till dig. Vår ambition är att erbjuda den bästa, säkraste tjänsten och att alla kunder ska känna sig helt trygga med att sälja guld till oss.

Dessutom ser vi till att ditt guld är försäkrat hela vägen till vårt guldcentrum. Alla försändelser skickas som värdepost via Posten, men om det värsta ändå skulle inträffa är dina guldföremål försäkrade upp till 10 000 kronor.

Så mycket är ditt guld värt

Många av våra kunder blir positivt överraskade när de får veta hur mycket deras avlagda gamla guldsmycken är värda. Det beror på att guldpriset ökat rejält på världsmarknaden under de senaste åren, och vårt guldcentrum anpassar alltid guldpriserna efter de senaste världsmarknadspriserna.

Testa gärna vårt verktyg här på hemsidan för att få en uppfattning om hur mycket dina föremål kan vara värda. Värdet baseras på vikt och karathalt (andelen guld i föremålet). Karathalten kan du ofta ta reda på själv genom att titta efter stämplar på dina guldsmycken.

Är de tillverkade i Sverige bör de vara försedda med både kontrollstämpel och finhalt, antingen i formatet "18K" eller guldinnehållet i tusendelar (750 för 18 karat guld). Karathalt och vikt är de faktorer som vårt guldcentrumutvärderar i första hand.

Beställ inom
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

så skickar vi ditt Guldbrev idag.
(Tiduret ovan är ej kopplat till ev. erbjudanden)
Paragraf 9 i förordningen om handel med begagnade varor (SFS 1999:272) kräver att samtliga kunders identitet kan styrkas. Ditt Guldbrev® skickas hem till den folkbokföringsadress som ditt personnummer är knutet till varför vi behöver denna uppgift.

 • Pengar senast 24h efter värdering

 • 5 dagars ångerrätt

 • Högt förtroende hos Trustpilot

 • Fri frakt och försäkring ingår

Sälj guld till vårt högsta guldpris

(per gram för 24 karat)

 • 14k
 • 18k
 • 20k
 • 24k

Gäller guldtackor från Boliden som skickas nästkommande vardag, maximerat till 25 gram/person. Se vår prislista, villkor för pris med snabbhetsbonus och villkor för våra högsta priser här.

Beställ guldbrev