Om oss

Guldbrev AB grundades i Sverige 2009 med målsättningen att erbjuda privatpersoner ett nytt, smidigt och smart sätt att sälja guld. Tack vare att vår verksamhet är förlagd till internet – och inte kräver några kostsamma butiker – har vi alltid kunnat erbjuda extra höga guldpriser till dig som vill sälja guld. Idag har Guldbrev AB över 100 000 nöjda kunder bara i Sverige, och över 6 100 svenskar som gillar och följer oss på Facebook. Guldbrev är en trygg och omtyckt guldköpare!

Guldbrev har mycket nöjda kunder vilket du kan läsa om på FacebookNöjda kunder viktigast

Nöjda kunder ger fler nöjda kunder är vårt motto – och därför är det extra roligt att mer än hälften av alla som vänder sig till oss för att sälja guld har valt Guldbrev efter rekommendationer från vänner och bekanta. För oss är inget viktigare och roligare än att ge kunderna full uppmärksamhet, god service och ett riktigt bra pris. Vi ser fram emot att få visa det för dig.

Besök Guldbrev på Facebook.

När du säljer guld till Guldbrev färdas guldet tryggt genom samarbete med PostenNära samarbete med Posten

När du anlitar oss färdas ditt guld tryggt genom hela försäljningskedjan i ett så kallat Guldbrev. Dessa brev är rekommenderade försändelser försedda med specialkonstruerade säkerhetspåsar. I samband med att du lämnar in ditt Guldbrev till ditt lokala Postombud försäkras ditt guld. Vi har ett nära och väl fungerande samarbete med Posten och dess REK-brev är ett av de mest beprövade och säkraste sätten att distribuera värdeföremål i Sverige.