Få extrapengar genom Guldbrev kompis!

Tipsa dina vänner om att sälja sitt guld hos oss, för varje vän som skickar in sitt guld får du och din kompis 400 kr var.

Guldbrev Kompis

Få upp till 4000 kr genom att tipsa dina vänner om att sälja sitt guld till Guldbrev. Du får 400 kr per vän som säljer sitt guld till oss, och vännen du tipsar får också 400kr extra för att dom följt ditt tips.

Du kan bjuda in upp till 10 kompisar, och därmed få upp till 4000kr!

Så här fungerar Guldbrev Kompis

När du delar din unika länk till dina vänner och de i sin tur säljer guld till Guldbrev så skickas automatiskt 400 kr ut till dig, och 400 kr till din vän. Din länk kan du dela till 10st vänner – upp till 4000 kr till dig!

Pengarna förs över på samma sätt som din guldutbetalning gjordes. Detta görs efter att 30 dagar passerat från det att dina vänner sålt guld med din kampanjlänk. Skälet till att det måste gå 30 dagar är dels för att dina vänner kanske vill utnyttja sin ångerrätt samt dels för att Guldbrev har ett tillstånd från Polismyndigheten som innebär att allt guld som säljs till en svensk guldhandlare måste ligga i karantän under 30 dagar. När 30 dagar passerats skickar vi pengarna till samma konto som din guldutbetalning.

Du finner en sammanställning på hur din kampanj går och hur mycket pengar du kommer få under mina sidor när du loggat in.

Hälsningar, Dina kompisar på Guldbrev