Grattis!

Du har blivit tipsad om Guldbrev av din kompis och får därför 200 kr extra för ditt guld om du säljer det hos oss idag.

Har du några gamla smycken som ligger hemma i byrålådorna, eller något annat av guld som du kan sälja och göra något roligare för pengarna? Passa på nu att göra en toppen-affär precis som din kompis, och få 200 kr extra utöver det ordinarie priset för guld.

Så här fungerar Guldbrev Kompis

När du delar din unika länk till dina vänner och de i sin tur säljer guld till Guldbrev så skickas automatiskt 600 kr ut till dig, och 200 kr till din vän. Din länk kan du dela till 10st vänner – upp till 6 000 kr till dig!

Pengarna förs över på samma sätt som din guldutbetalning gjordes. Detta görs efter att 30 dagar passerat från det att dina vänner sålt guld med din kampanjlänk. Skälet till att det måste gå 30 dagar är dels för att dina vänner kanske vill utnyttja sin ångerrätt samt dels för att Guldbrev har ett tillstånd från Polismyndigheten som innebär att allt guld som säljs till en svensk guldhandlare måste ligga i karantän under 30 dagar. När 30 dagar passerats skickar vi pengarna till samma konto som din guldutbetalning.

Du finner en sammanställning på hur din kampanj går och hur mycket pengar du kommer få under mina sidor när du loggat in.

Hälsningar, Dina kompisar på Guldbrev