Hej Guldbrev Kompis!

Du får 5kr extra betalt för varjegram guld du säljer

Guldbrev Kompis

Du har kommit hit för att du har en vän som sålt guld till oss och delat med sig av ett fantastiskt erbjudande till dig. Trevligt, eller hur?

Genom att beställa hem ett Guldbrev här, får du automatiskt 5kr extra för varje gram guld du säljer.

Kampanjen går bara att starta från denna sida. Om du klickar dig bort härifrån, måste du använda länken i ditt mail för att komma tillbaka hit.

Så här fungerar Guldbrev Kompis

När du delar din unika länk till dina vänner och de i sin tur säljer guld till Guldbrev så betalas automatiskt 5kr extra per gram i ersättning till dina vänner och du får som Guldbrev-Kompis även 5kr per gram för allt guld alla dina vänner säljer. Din länk kan du dela till 10st vänner.

Utbetalningen till dig som rekommenderat vänner görs efter att 30 dagar passerat från det att dina vänner sålt guld med din kampanjlänk. Skälet till att det måste gå 30 dagar är dels för att dina vänner kanske vill utnyttja sin ångerrätt samt dels för att Guldbrev har ett tillstånd från Polismyndigheten som innebär att allt gtuld som säljs till en svensk guldhandlare måste ligga i karantän under 30 dagar. När 30 dagar passerats görs en extra utbetalning till ditt konto i din bank, samma kontonummer som du angivit när du sålde guld till oss.

Du finner en sammanställning på hur din kampanj går och hur mycket extra pengar som kommer att utbetalas till dig under mina sidor när du loggat in.

Hälsningar, Dina kompisar på Guldbrev