Bli Guldbrev Kompis!

5kr extra betalt för varje
gram guld din kompis säljer

Guldbrev Kompis

Du har kommit hit för att du har sålt guld till oss och därför får ta del av vår fantastiska nya kampanj där du kan bli en Guldbrev-Kompis och tjäna pengar på allt guld dina vänner säljer!

Genom att logga in här på Mina sidor får du tillgång till en egen unik länk som du kan dela med dig av till dina vänner! För varje gram guld dina kompisar sedan säljer så får du 5kr extra per gram guld som de säljer och dina kompisar får i sin tur även 5kr extra för varje gram guld de säljer.

Så här fungerar Guldbrev Kompis

När du delar din unika länk till dina vänner och de i sin tur säljer guld till Guldbrev så betalas automatiskt 5kr extra per gram i ersättning till dina vänner och du får som Guldbrev-Kompis även 5kr per gram för allt guld alla dina vänner säljer. Din länk kan du dela till 10st vänner.

Utbetalningen till dig som rekommenderat vänner görs efter att 30 dagar passerat från det att dina vänner sålt guld med din kampanjlänk. Skälet till att det måste gå 30 dagar är dels för att dina vänner kanske vill utnyttja sin ångerrätt samt dels för att Guldbrev har ett tillstånd från Polismyndigheten som innebär att allt gtuld som säljs till en svensk guldhandlare måste ligga i karantän under 30 dagar. När 30 dagar passerats görs en extra utbetalning till ditt konto i din bank, samma kontonummer som du angivit när du sålde guld till oss.

Du finner en sammanställning på hur din kampanj går och hur mycket extra pengar som kommer att utbetalas till dig under mina sidor när du loggat in.

Hälsningar, Dina kompisar på Guldbrev