Bli Guldbrev Kompis och tjäna extra pengar!

Tipsa dina vänner om att sälja sitt guld hos oss, för varje vän som skickar in sitt guld får du 600 kr, och din kompis 200 kr.

Guldbrev Kompis

Du har kommit hit för att du har sålt guld till oss och därför får ta del av vår fantastiska nya kampanj där du kan bli en Guldbrev-Kompis och få upp till 4 000 kr extra utbetalt!

Genom att logga in här på Mina sidor får du tillgång till en egen unik länk som du kan dela med dig av till dina vänner! För varje kompis som skickar in guld till oss så får du 600 kr från oss, dina kompisar får i sin tur även 200 kr som bonus för att dom tagit ditt tips. Win-win!

Så här fungerar Guldbrev Kompis

När du delar din unika länk till dina vänner och de i sin tur säljer guld till Guldbrev så skickas automatiskt 600 kr ut till dig, och 200 kr till din vän. Din länk kan du dela till 10st vänner – upp till 6 000 kr till dig!

Pengarna förs över på samma sätt som din guldutbetalning gjordes. Detta görs efter att 30 dagar passerat från det att dina vänner sålt guld med din kampanjlänk. Skälet till att det måste gå 30 dagar är dels för att dina vänner kanske vill utnyttja sin ångerrätt samt dels för att Guldbrev har ett tillstånd från Polismyndigheten som innebär att allt guld som säljs till en svensk guldhandlare måste ligga i karantän under 30 dagar. När 30 dagar passerats skickar vi pengarna till samma konto som din guldutbetalning.

Du finner en sammanställning på hur din kampanj går och hur mycket pengar du kommer få under mina sidor när du loggat in.

Hälsningar, Dina kompisar på Guldbrev