Var med och tävla om en guldtacka när du
säljer ditt guld till Guldbrev!

Guldbrev har köpt guld av privatpersoner i Sverige sedan 2009, och vi har alltid varit måna om att ge tillbaka till våra kunder i form av tävlingar med fina priser. Nu vill vi ge alla våra kunder som säljer sitt guld till oss chansen att vinna en investeringstacka värde ca 6 300 SEK (värde 1/6-2013). 

5 enkla steg för att vara med och tävla:

1.  Välj Guldbrev när du säljer ditt guld:

Sälj ditt guld till Guldbrev genom att beställa vårt Guldbrev här på sajten, eller genom att kontakta vår kundtjänst (se kontakta oss för information).

2.  Svara rätt på två frågor:

  • Vilken är den kemiska beteckningen för guld?
  • I princip alla investeringstackor tillverkas i "rent guld" och märks med guldhalten uttryckt i tusendelar. Vilken är den vanligaste förekommande finhalten (karat) på investeringstackor?

3.   Varför ska just du vinna?

Motivera kortfattat vad du tänker göra med guldtackan om du vinner (max 50 ord).

4.  Hur går du till väga för att vara med och tävla?

Skicka in rätt svar på frågorna i punkt 2 ovan tillsammans med en motivering till vad du tänker göra med guldtackan om du vinner (punkt 3 ovan) till oss på kundtjanst@guldbrev.se. Skriv "Guldtacka" i ämnesraden. Skriv ditt namn, personnummer och telefonnummer i mailet. Vi vill ha ditt bidrag senast den 31 juli 2013.

5.  Är du vår vinnare?

Vinnaren kontaktas av oss via telefon senast den 7e augusti 2013, och annonseras på hemsidan under augusti månad (på denna sida www.guldbrev.se/vinn-en-guldtacka).

Nu har vi utsett en vinnare från vår tidigare guldtacketävling som pågick under april och maj. Den lyckliga vinnaren av guldtackan värde ca 6 300 SEK är Mia från Huskvarna. Hennes motivering lyder:

"Vinner jag guldtackan tänker jag rama in den i glas och ha i vardagsrummet och ha mitt barnbarnsnamn inskrivet i den samt årtalet 2028. Då fyller hon 18 och kan välja att "lösa" in den till att hjälpa till med körkortet eller att behålla som en ekonomisk trygghet."

Grattis Mia önskar alla vi på Guldbrev!

Mer om priset - Investeringstacka

Priset är en 20 gram UBS Kinebar guldtacka (999.9) värde SEK 6 300 (värde den 3/4-2013) med tillhörande certifikat.

Tävlingsregler:

  • För att vara med och tävla så måste du ha sålt ditt guld till oss under kampanjperioden (1/6-31/7 2013).
  • Ditt tävlingsbidrag ska ha skickats in till oss senast den 31/7-2013.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Anställda på Guldbrev kan ej vara med och tävla.
  • Guldbrev förbehåller sig rätten att publicera det vinnande tävlingsbidraget på webbsidan (sida: www.guldbrev.se/vinn-en-guldtacka).
  • Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på Guldbrev. Den motivering som bedöms vara mest användbar i Guldbrevs marknadsföring är avgörande för vem som vinner. Endast en vinnare kommer att uses.
  • Endast ett tävlingsbidrag per person är tillåtet.

Välkommen med dina svar och ditt tävlingsbidrag och en chans att vinna en guldtacka!

Lycka till!