Kampanjvillkor och prislista

Villkor för att erhålla kampanjpris

För att erhålla kampanjpris ska du skicka in ditt guld senast vardagen efter du mottagit ditt Guldbrev® i din brevlåda.

Om du exempelvis erhållit ditt Guldbrev® från oss på en måndag så måste du returnera det senast på tisdagen via post till oss för att erhålla kampanjpris. Om du erhållit ditt Guldbrev® på en fredag så måste du returnera det senast på måndagen via post till oss för att erbjudandet ska gälla (samma princip gäller även vid helgdagar).

Våra högsta guldpriser*

Kampanjpriser

24k - 388 kr/g
20k - 323 kr/g
18k - 298 kr/g
14k - 208 kr/g
Tandguld - 155 kr/g

Ordinarie priser

24k - 290 kr/g
20k - 151 kr/g
18k - 136 kr/g
14k - 106 kr/g
Tandguld - 90 kr/g

*Våra högsta guldpriser gäller för en guldmängd om minst 300 gram.

Silverpriser

  • Rent silver, sk finsilver 2,99 kr/g
  • Sterling 925 2,25 kr/g
  • Kattfoten 830 2,04 kr/g
  • Kattfoten 800 2,04 kr/g
 

Då guldpriset är rörligt ber vi dig beakta att priset ofta förändras dagligen. Summan som utbetalas till dig baseras på guldets vikt samt guldpriset den tidpunkt dina föremål mottas och värderas av Guldbrev. För en mer utförlig prislista för samtliga karathalter och ytterligare kampanjvillkor hänvisar vi till Mina sidor.

Angivet kampanjpris för guldhalt 24 karat gäller endast s.k. investeringsguld i form av tackor och är maximerat till 25 gram Boliden med tillhörande certifikat och per person. Vid större volym investeringsguld än 25 gram ombeds Kunden att kontakta vår kundtjänst.

 

Flera skäl till att sälja till just Guldbrev:

Guldbrev är sannolikt Nordens absolut snabbast växande guldköpare och det finns fler än en anledning till att så många valt och väljer Guldbrev. När du säljer guld till oss bör du känna till följande fördelar:

  • Fri frakt och försäkring - det är gratis att skicka in ditt guld till oss via ditt Guldbrev som du beställer hem kostnadsfritt här på vår hemsida. Din försändelse är försäkrad när du skickar ditt guld till oss.
  • Snabb utbetalning - Vi betalar ut dina pengar inom 24 timmar efter värdering (undantag helg och helgdagar som medför fördröjning till nästa vardag).
  • Höga kreditbetyg - Att sälja guld till ett företag med höga kreditbetyg är tryggt. Guldbrev har högsta möjliga kreditbetyg - AAA (Soliditets mätning).
  • Prisgaranti - Om du erbjuds ett bättre pris hos en annan internetguldköpare så betalar vi ut mellanskillnaden! Vår prisgaranti innebär att vi erbjuder dig eventuell mellanskillnad mot annan internetguldköpares offererade pris (gäller ej gentemot kampanjpriser). Se villkor för mer information och ring gärna vår kundtjänst.
  • Nöjda kunder - Vi har idag över 100 000 kunder, och ett högt snittbetyg hos Trustpilot, som oberoende samlar in kundupplevelser och kundbetyg. Vi har över 5 900 personer som följer och gillar oss på Facebook. Jämför gärna så ser du att det råder stor skillnad på kundnöjdhet i branschen. Gör ett smart och tryggt val - välj Guldbrev!